NEI

Wat is NEI?
NEI (Neurologische Emotionele Integratie) is een methode die zich richt op de oorzaak en motivatie van gedrag en het loslaten van blokkades en belemmeringen. Hiervoor zijn geen lange praatsessies nodig. NEI pakt hiermee de oorzaak van het probleem aan en niet alleen het symptoom.

NEI is gericht op de behandeling van de mens als één geheel.

Wat doet NEI?
Zolang je bewuste en onbewuste niet met elkaar in balans zijn, kost dat energie. Dit energieverlies is meetbaar aan de hand van spierspanning. Met NEI-therapie spoor ik deze vergeten gebeurtenissen en daarmee de onverwerkte emoties op. Met NEI kan ik  zo op een hele simpele manier
naar de kern van je probleem gaan. Alle informatie hiervoor zit in jou.
Alle antwoorden zitten dus ook in jou!

Het ontstaan van de klacht wordt inzichtelijk gemaakt, maar ook welke impact de gebeurtenis heeft gehad op ons gedrag. Door dit inzicht kunnen we ontspannen en nare gevoelens, klachten loslaten. De gebeurtenissen met bijbehorende emoties worden geïntegreerd. Er ontstaat acceptatie, rust, zelfvertrouwen, energie en belangrijk: plezier!

Voor wie is NEI?
Een NEI behandeling is voor iedereen: baby’s, kinderen en volwassenen.
Ook kan een NEI behandeling voor huisdieren ingezet worden.

Bij:

Emotionele klachten:
Niet lekker in je vel zitten, boosheid, verdriet, weinig zelfvertrouwen, je grenzen niet goed kunnen aangeven, geen liefde kunnen ontvangen/geven, (faal) angst en burn-out klachten, hoog gevoeligheid.

Lichamelijke klachten:
Zoals slaapproblemen (huilbaby’s), vermoeidheid, huidproblemen, allergieën (o.a. hooikoorts), rugklachten, stress, hoofdpijn, buikpijn en chronische klachten.

Leerproblemen:
Moeite met faalangst, concentreren, dyslexie, dyscalculie, autisme en ADHD/ADD.

Ongewenst gedrag:
Rook-, eet-, drugs- en gameverslavingen, nagelbijten, pesten en/of gepest worden.

Zwangerschap:
Indien je niet zwanger kunt worden en er zijn geen medische oorzaken te vinden bij jou of jouw partner. Bij last van zwangerschapsklachten of wil je in je contact komen met je ongeboren kind.

Testen op afstand
Ben je niet in staat om mij te bezoeken dan is testen op afstand een effectief en prima alternatief. Het mooie aan werken met energie is dat het overal is en dat NEI dus ook op afstand ingezet kan worden.
Ik kan je testen via telefonisch contact en door middel van een foto. We starten met een telefonische intake en na afloop krijg je uitgebreid feedback.