Consult

Het eerste consult duurt meestal 1 tot anderhalf uur. We starten met een intake gesprek waarin we je hulpvraag bespreken. Naar aanleiding van je hulpvraag bepaal ik welke behandelmethode ik ga inzetten.

Vervolgens meet ik je via een biotensor waar de blokkade zit en gaan we op zoek naar de oorzaak van je klacht. Je wordt je bewust van je emoties, overtuigingen en patronen. Door dit te integreren ben je je ervan bewust en kunnen je geest en lichaam het gaan loslaten. Hierdoor kom je weer in je kracht waardoor je beter kan functioneren.
Eventuele volgende sessies duren meestal iets korter.

Hoe lang het duurt voordat een klacht vermindert/ verdwijnt is per persoon verschillend. Hoeveel behandelingen er nodig zijn is afhankelijk van de persoon en de klacht.
Gemiddeld genomen is 2-4 behandelingen voldoende. Je merkt al vrij snel dat er dingen gaan veranderen. Aan het einde van een consult bekijken we samen of er nog een vervolgafspraak nodig is. Het volgende consult vindt meestal plaats na ongeveer 4-5 weken.

Opmerking: Bij een afspraak is het handig dat je eventuele geneesmiddelen en/of voedingssupplementen die je gebruikt meebrengt. Je behandeling bij een arts kun je gewoon voortzetten. Alternatieve en reguliere geneeswijzen kunnen prima samengaan.

Tarieven:
De kosten van een consult zijn €80,00
Bach bloesem remedie/ dōTERRA etherische olie: €15,00. 

Betaling graag contant of via overboeking.

De behandelingen worden gezien als alternatieve geneeswijze en worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.
Het is in enkele gevallen wel mogelijk om via je werkgever, de arbodienst, de belastingdienst en/of het UWV, de kosten van de diensten vergoed te krijgen. In deze gevallen worden de diensten ingezet ten behoeve van coaching, begeleiding bij ziekte, burn-out en/ of re-integratie. Informeer hiervoor bij de desbetreffende instantie.