dōTERRA etherische olie

De essentiële oliën van dōTERRA zijn afkomstig van enkel van de meest pure, natuurlijke bronnen ter wereld en hebben als doel de kracht en eenvoud van de natuur rechtstreeks in je huis te brengen.


Hoe werken etherische oliën?
Essentiële oliën kunnen op verschillende manieren gebruikt worden, bijvoorbeeld door inademing met behulp van een inhaler of een aroma diffuser (koud vernevelaar). Ze worden ook vaak gebruikt voor huidverbetering (door schoonheidsspecialistes en pedicures) en voor massage (bij stijve en stramme spieren).
Het gebruik van essentiële oliën kan snel effect hebben: binnen 22 seconden nadat je het hebt ingeademd of geroken, ervaar je al allerlei sensaties. Je hersenen geven vervolgens allerlei neurotransmitters af en stimuleren de aanmaak van hormonen. Binnen 2 minuten worden de moleculen van de essentiële olie teruggevonden in je bloed en binnen 20 minuten zijn de effecten merkbaar in je hele lichaam en zijn de moleculen terug te vinden in iedere cel.
Bij gebruik van de oliën van dōTERRA heb je vaak maar een paar druppels nodig om het gewenste effect te bereiken. Door de hoge kwaliteit van deze oliën zijn ze extra effectief en zijn de voordelen voor jouw gezondheid en welzijn direct merkbaar.