Bach bloesem remedies

Wat is een Bach bloesem remedie?

Bachbloesemremedies zijn vloeibare plantenextracten die positief inwerken op je emoties. Een Bachbloesem heeft de eigenschap om negatieve emoties om te buigen naar een positieve tegenpool. Er zijn 38 remedies en elk van deze remedies hoort bij een menselijke emotie.

Wat doet een Bach bloesem remedie?

Door de ombuiging naar positieve emoties heeft dit een gunstig effect bij klachten zoals angst, onrust, onzekerheid, moeite met veranderingen, stress, verdriet, slaapproblemen, faalangst enz.
De Bach bloesem remedie brengt je weer in balans.

Voor wie?

De Bach bloesems zijn veilig in gebruik en kunnen zowel door volwassenen als door kinderen gebruikt worden. Ook bij dieren en planten heeft het een positief effect.

Je kunt bij mij terecht om een persoonlijke Bach bloesem remedie op maat te laten maken. Een Bachbloesem op maat is een mix van verschillende Bachbloesems die aansluiten bij wat jij nodig hebt om weer in balans te komen.
Dit doe ik door uit te testen, met behulp van een biotensor, welke remedies jij nodig hebt. Een persoonlijke Bachbloesem mix gebruiken in combinatie met een NEI consult ondersteunt, versnelt en versterkt het proces.